Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys
ETUSIVU
Liittyminen
Johtokunta
Tapahtumakalenteri
Yleisötapahtumat
Historiikki
Kuvagalleria

Suomi-Saksa Yhdistysten Liitto

LoVoLi

Tapahtumakalenteri

Keskustelukerhon kokoontumiset jatkuvat

Keskustelukerho kokoontuu tänäkin vuonna parillisilla viikoilla tiistaisin klo 18-19.30 Riihimäen lukiossa, ei kuitenkaan viikolla 8, jolloin lukio on urheilulomalla eikä 30.4. (Vapun aatto). Kevään viimeinen tapaaminen on 14.5. Ohjelma täydentyy kevään kuluessa. Muutokset ovat mahdollisia pakottavasta syystä.

Keskustelukerhon ohjelma on loppukevään aikana
llllllllllllWoche 8 Schulfrei
ll5.3. Beate Matthey, Robotisierung
19.3. Ernst Rommel, Meine Arbeit als Honorarkonsul in Meksiko
ll2.4. Beate Matthey, Insekten sterben und die damit verbundenen Folgen
16.4. Hans-Joachim Schulze, Strukturwandel im Ruhrgebiet
lllllllllllll 30.4. Vapun aatto
14.5. Beate Matthey, Humor – ohne ihn lebt es sich schlecht

Ajankohtaiset tapahtumat pyrimme huomioimaan mahdollisuuksien mukaan vaihtamalla illan aihetta.

Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistyksen vuosikokous pidetään torstaina 28.3. klo 18 Vihreässä talossa (Pohjoinen Asemakatu 1, 11130 Riihimäki).

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokouksen jälkeen yhdistys tarjoaa kahvit makean ja suolaisen piirakan kera. Tervetuloa paikalle vaikuttamaan yhdistyksen tulevaan toimintaan ja henkilövalintoihin.

Kochen auf Deutsch mit Evelyn Rommel tiistaina 7.5. klo 18-21

Kokoonnumme Pohjolanrinteen keittiöön kokkaamaan jäsenemme Evelyn Rommelin opastuksella. Lisätietoja tilaisuudesta myöhemmin.

Kevätretki Lopelle la 18.5. klo 10-18

Koko perheen kevätretki tehdään tänä vuonna Lopelle. Lähtö on tilausbussilla vanhalta linja-autoasemalta Torikadun varrelta lauantaina 18.5.2019 klo 10.00.

Räyskälän ilmailukeskuksesta kertoo kentän päällikkö Mari Heikkilä. Lounas nautitaan Marskin majan seisovasta pöydästä ja majaan tutustutaan opastuksen tahdittamana. Leppäniemen kartanon Punaisessa Tuvassa voi tehdä ostoksia Virpi Kassarin opastuksella. Yrjö Kassari kertoo kartanon endurosafareista. Suvitien kotieläintilalla ihmetellään alpakoita, lampaita ja muita eläimiä ja nautitaan päiväkahvit. Puodista voi hankkia mm. alpakkalankoja ja kotimaisia käsityötuotteita. Hannu ja Mervi Riihenperä kertovat eläimistä ja toiminnasta. Takaisin Riihimäellä ollaan n. klo 18.

Retken hinta tarkentuu lähiaikoina. Lisää tietoa ja ilmoittautumiset Urpu-Kaarinalla:
p. 050 5211 666, urpu.ylilaurila@kolumbus.fi, urpu.ylilaurila@kolumbus.fi.

Tietoa ensi kesän Bad Segebergin matkasta

Myyntikirje 060219.doc

Ohjelma matkustajille 060219.doc

Tarjous majoitus 060219.doc

Perinteiset saksalaiset joulumarkkinat ovat jälleen viikko ennen ensimmäistä adventtia eli lauantaina 23.11. klo 10-15 Majakassa ja Graniitin aukiolla. Merkitse jo nyt kalenteriisi!

Yhdistyksen toiminnasta tiedotetaan yhdistyksen www-sivuilla (suomisaksariihimaki.fi), yksityiskohtaisemmin sähköpostilla niille jäsenillemme, joiden osoite on tiedossamme, paikallislehtien yhdistyspalstalla ja joissain tapauksissa kirjeellä. Jos et ole yhdistyksen sähköpostilistalla, ilmoitathan osoitteesi puheenjohtajalle? Kiitos.

Tervetuloa mukaan toimintaamme. Tuo mukaan myös ystäväsi. Useat tapahtumat ovat avoimia kaikille tai ainakin avec-tilaisuuksia.

lllllllllllll
_