Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys

ETUSIVU
Liittyminen
Johtokunta
Tapahtumakalenteri
Yleisötapahtumat
Historiikki
Kuvagalleria

Suomi-Saksa
Yhdistysten Liitto

LoVoLi

Tapahtumakalenteri llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Keskustelukerhon ohjelmasta

Pyrimme saamaan mukaan mahdollisimman usein syntyperäisen saksalaisen. Joskus keskustelun vetäjänä on kuitenkin myös meitä suomalaisia. Otamme mielellämme vinkkejä mahdollisista saksalaisista vierailijoista.

Jos kaikki sujuu hyvin, jatkamme keskustelukerhoamme parillisten viikkojen maanantaisin klo 18-19.30 Riihimäen lukiossa. Sovittu ohjelma, josta ei toivottavasti tarvitse poiketa.

Terveisiä Liitosta ja yhteistyökumppaneilta

Saamme aika-ajoin tietoa mielenkiintoisista ohjelmista, jotka pääosin lähetetään ZOOMin välityksella. Tietoa niistä jäsenille suoraan sähköpostilla.

Facebook

Yhdistyksen Facebook-sivut löydät nimellä "Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys, Finnland-Deutschland Verein in Riihimäki". Se on ns. suljettu ryhmä, jossa vain ryhmän jäsenet näkevät siellä julkaistun materiaalin. Pääset mukaan klikkaamalla "liity ryhmään". Tämän jälkeen ryhmän ylläpitäjä Leena Salminen (tmqleena@luukku.com hyväksyy liittymisen.

Bad Segebergin sisaryhdistyksellä uudet www-sivut

Yhdistyksen virallinen nimi on F√∂rderverein der Freundschaftsst√§dte Bad Segeberg ‚Äď Riihim√§ki. L√∂yd√§t sen https://segeberg-riihimaeki.com. Kannattaa tutustua!

Tapaamisiin,
Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistyksen johtokunta

lllllllll

_