Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys

ETUSIVU
Liittyminen
Johtokunta
Tapahtumakalenteri
Yleisötapahtumat
Historiikki
Kuvagalleria

Suomi-Saksa
Yhdistysten Liitto

 
LoVoLi

Tapahtumakalenteri

Yhdistyksen toiminnasta tiedotetaan yhdistyksen www-sivuilla (suomisaksariihimaki.fi) (www.suomisaksariihimaki.fi), www.suomisaksariihimaki.fi yksityiskohtaisemmin jäsenille lähetettävällä sähköpostilla, paikallislehtien Tapahtuma- ja Yhdistyspalstalla sekä joissain tapauksissa jäsenkirjeellä.


Terveisiä Liitosta ja yhteistyökumppaneilta

Yhdistys saa aika-ajoin tietoa mielenkiintoisista ohjelmista, jotka pääosin lähetetään ZOOMin välityksella. Tietoa niistä jäsenille suoraan sähköpostilla.

Facebook

Yhdistyksen Facebook-sivut löydät nimellä "Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys, Finnland-Deutschland Verein in Riihimäki". Se on ns. suljettu ryhmä, jossa vain ryhmän jäsenet näkevät siellä julkaistun materiaalin. Pääset mukaan klikkaamalla "liity ryhmään". Tämän jälkeen ryhmän ylläpitäjä Leena Salminen (salmisenleena58@gmail.com) hyväksyy liittymisen.

Bad Segebergin sisaryhdistyksellä www-sivut

Riihimäen saksalaisessa ystävyyskaupungissa toimii sisaryhdistys. Sen virallinen nimi on Förderverein der Freundschaftsstädte https://segeberg-riihimaeki.com.. Kannattaa tutustua!

Keskustelukerho

Syksyllä saksankielinen keskustelukerho aloittaa Riihimäen lukiossa maanantaina 4.9. klo 18.

Syksyn alustava keskustelukerhon ohjelma on valmiina, mutta sitä voidaan joutua tarkentamaan.


27.11.  Paula Suoja;
           
 Kassel, fr√ľher und heute
11.12.  Leena Salminen;
            Spielabend
  5.12.  Kauneimmat saksalaiset joululaulut
           
 Keskuskirkossa klo 18
  8.12.  Pikkujoulu
           
 Upseerikerholla klo 18


Jäsenistölle stipendi Saksaan

Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys ry julistaa jäsentensä lasten ja lastenlasten haettavaksi yhden 200 euron suuruisen stipendin käytettäväksi Suomi-Saksa Yhdistysten Liiton järjestämään nuorisovaihtoon Saksaan vuonna 2024.

Oppilasvaihto on suunnattu lukiolaisille ja yläkoulun yhdeksäsluokkalaisille, joilla on vähintään saksan perusteet hallussa. Kahdeksasluokkalaiset voivat hakea kuukauden kesävaihtoon.

Lisätietoja vaihto-ohjelmasta www.ssyl.fi

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset 15.1.2024 mennessä:
Paula Suoja, p. 040 8285 539, paula.suoja@saunalahti.fi

Ennakkotietoa ensi vuodesta 2024

Riihimäen ja Bad Segebergin ystävyyskaupunkitoiminta 70 vuotta vuonna 2024. Ilmoittelen heti, kun tiedän esimerkiksi ajankohdasta ja juhlien ohjelmasta jotain. Tapaan toivottavasti kesällä Fördervereinin puheenjohtajan jälleen Riihimäellä. Toivon, että silloin kuulen myös kaupunginjohtajien mahdollisesta tapaamisesta. Edellisestä kaupunginjohtajien tapaamisestahan on jo useampia vuosia.

_