Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys

ETUSIVU
Liittyminen
Johtokunta
Tapahtumakalenteri
Yleisötapahtumat
Historiikki
Kuvagalleria

Suomi-Saksa
Yhdistysten Liitto

 
LoVoLi

Tapahtumakalenteri

Yhdistyksen toiminnasta tiedotetaan yhdistyksen www-sivuilla (suomisaksariihimaki.fi) (www.suomisaksariihimaki.fi), www.suomisaksariihimaki.fi yksityiskohtaisemmin jäsenille lähetettävällä sähköpostilla, paikallislehtien Tapahtuma- ja Yhdistyspalstalla sekä joissain tapauksissa jäsenkirjeellä.


Terveisiä Liitosta ja yhteistyökumppaneilta

Yhdistys saa aika-ajoin tietoa mielenkiintoisista ohjelmista, jotka pääosin lähetetään ZOOMin välityksella. Tietoa niistä jäsenille suoraan sähköpostilla.

Facebook

Yhdistyksen Facebook-sivut löydät nimellä "Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys, Finnland-Deutschland Verein in Riihimäki". Se on ns. suljettu ryhmä, jossa vain ryhmän jäsenet näkevät siellä julkaistun materiaalin. Pääset mukaan klikkaamalla "liity ryhmään". Tämän jälkeen ryhmän ylläpitäjä Leena Salminen (salmisenleena58@gmail.com) hyväksyy liittymisen.

Bad Segebergin sisaryhdistyksellä www-sivut

Riihimäen saksalaisessa ystävyyskaupungissa toimii sisaryhdistys. Sen virallinen nimi on Förderverein der Freundschaftsstädte https://segeberg-riihimaeki.com.. Kannattaa tutustua!

Keskustelukerho

Keskustelukerho Riihimäen lukiossa parillisten viikkojen maanantaisin klo 18-19.30. Pidätämme kuitenkin oikeuden ohjelmamuutoksiin. Keskustelukerhoon ovat tervetulleita kaikki saksan kielen taitojensa ylläpidosta / kohentamisesta kiinnostuneet. Kerho on maksuton. Kerro ystävillesikin tästä mahdollisuudesta.

Oma keskustelukerho-ohjelmamme jatkui tammikuun alussa 2023 klo 18 Riihimäen lukiossa. Pyrimme saamaan mukaan mahdollisimman usein syntyperäisen saksalaisen. Keskustelun vetäjänä on kuitenkin myös meitä suomalaisia. Otamme mielellämme vinkkejä mahdollisista saksalaisista vierailijoista.

Koska Lukiolla ei ole iltavahtimestaria en√§√§, p√§ivyst√§mme lukion takaovella klo 17.45 ‚Äď 18.00. Sen j√§lkeen sis√§√§n p√§√§see soittamalla puheenjohtajan puhelimeen (040 828 5539).

Kevääksi olemme sopineet seuraavan ohjelman

l 6.3. Bernd Gieseking-Buch ‚ÄĚFinne dich selbst!‚ÄĚ
20.3. Reisepastor Hans-Christian Beutel, ‚ÄěVon guten M√§chten
wunderbar geborgen‚Äú ‚Äď Ein Dietrich-Bonhoeffer-Abend Beutel Bonh√∂fer
l3.4. Pävi Viitanen, Beobachtungen vom Leben im Allgäu.
17.4. Hans-Joachim Schulze, Sachsen ‚Äď Motor der ostdeutschen Wirtschaft
15.5. Paula Suoja, Riesling, Reb- und Weinsorte

Yhdistyksen vuosikokous pidetään torstaina 30.3. klo 18.00 Riihimäen Lukiossa

(Huom! Tämä on virallinen kokouskutsu) Tervetuloa! Kokouksessa käsitellään viralliset vuosikokousasiat sekä johtokunnan valmistelema sääntömuutosehdotus.

Teatteriretki katsomaan Rottien pyhimystä la 6.5.2023

Tervetuloa katsomaan uutuusmusikaali Rottien pyhimystä. Se pohjautuu kirjailija Anneli Kannon samannimiseen romaaniin, joka kertoo Hattulan Pyhän Ristin kirkon maalaamisesta 1500-luvulla. Kirjailija on myös itse tehnyt libreton musikaaliin. Esityksen ensi-ilta on teatteri Kapsäkissä 13.4.

Lähdemme Riihimäen Vanhalta linja-autoasemalta klo 13.00. Esitys alkaa klo 15. Lippuja on tilattu 25 henkilölle. Ryhmälipun hinta on 35 e eli kaikki maksavat saman hinnan. Yhdistys maksaa linja-autokuljetuksen. Lippujen maksut kerätään bussissa. Myös liput jaetaan bussissa.

Väliajalla on myös mahdollisuus kahviin tai muuhun tarjoiluun, mutta tilauksestaan huolehtii jokainen itse joko etukäteen ja paikan päällä. Teatterin yhteydessä on Bistro K ravintola väliaikatarjoiluun.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaus on sitova. Ilmoittautumiset s-postiini tai puhelimeen tekstiviestillä Malla Karapalolle karapalo.malla@gmail.com , puh. 040 7214 288 viimeistään maanantaina 27.3.

Jäsenretki lauantaina 2.9.

järjestetään yhdessä Hämeenlinnan SSY:n kanssa retki Hattulaan. Retkestä tarkemmin loppukeväällä.

_