Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys

ETUSIVU
Liittyminen
Johtokunta
Tapahtumakalenteri
Yleisötapahtumat
Historiikki
Kuvagalleria

Suomi-Saksa
Yhdistysten Liitto

 
LoVoLi

Liittyminen

Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys ry:n rekisteriseloste

Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys ry:ll on jäsenrekisteri. Yhteenvedon jäsenistä ja kunniajäsenistä laatii Suomi-Saksa Yhdistysten Liitto. Liitto käyttää jäsenlistaamme jäsenmaksun keskitettyyn keräämiseen yhdessä Liiton jäsenmaksun kanssa. Liitto käyttää jäsenluetteloa myös Liiton jäsenlehden postitukseen.

Jäsenlistan ajantasaisuudesta vastaa Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistys. Jäsenrekisteri ylläpitää yhdistyksen puheenjohtaja, joka on myös yhdistyksen tietosuojavastaava. Jäsenrekisteri muodostuu kunniajäsenistä ja jäsenmaksunsa vuosittain maksaneista.

Jäsenistö on jäsenrekisterissä nimi ja täydellinen osoite. Jos jäsen on ilmoittanut sähköpostiosoitteensa ja puhelinnumeronsa, ovat ne myös
jäenrekisterissä. Jäsenrekisteri on yhdistyksen sisäisesä käytössä puheenjohtajalla, sihteerillä ja taloudenhoitajalla. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Tervetuloa Riihimäen Suomi-Saksa Yhdistyksen jäseneksi!

Lähetä yhteystietosi (nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) puheenjohtajalle tai täytä jäsenhakemuslomake Suomi-Saksa Yhdistysten Liiton sivuilla (www.ssyl.fi/jasenhakemus).

Jäsenmaksu on 20 e, johon sisältyy mm. Silta-Brücke-lehti, 4 numeroa vuodessa.
_